Reforma d'una escola a Barcelona

2016

Barcelona, Catalunya

COMPLETAT

Arquitectes

Tuomo Jauhiainen

José Lluis de la Fuente Atance

La finalitat de l’escola era millorar l’ús de la planta baixa, semi-enterrada, per ubicar-hi diferents sales amb usos polivalents com menjador, auditori o aules. Així mateix, la reforma havia de millorar les circulacions i permetre l’ús d’alguns espais, principalment banys i vestuaris, fora de l’horari escolar i durant els caps de setmana. La solució proposada va consistir, bàsicament, en moure un tram de l’escala. Aquest petit gir no només va permetre reordenar els espais, sinó que va millorar l’accés cap a l’exterior de tota la planta. Tots els espais es van renovar íntegrament. La selecció de colors, materials i acabats interiors es va triar tenint en compte la seva durabilitat, resistència i facilitat de neteja. Es va potenciar la fluïdesa entre els espais i la transparència entre les aules.

arrow_back_ios anteriorcercapròxim arrow_forward_ios

© 2024 nyestudio

contacte

xarxes socials