Habitatge unifamiliar a Camallera

2016

Camallera, Catalunya

COMPLETAT

Arquitecte

Joan Espinàs

Lluís Avellán

Arquitecte tècnic

Francesc Guillén

L'habitatge està situat en un recinte de grans dimensions, en una zona pròxima al nucli urbà de Camallera, El terreny té un lleuger pendent i està ben vistes cap a la plana de l'Empordà. L'edifici està format per dos volums principals, un per a les activitats de dia (Estar i Menjador) i l'altre per les habitacions que es distribueixen tant en planta baixa com en un petit altell on s'ubica l'habitació principal. Entre tots dos volums un espai de transició permet organitzar l'accés a l'habitatge i les circulacions, tant horitzontals en Planta Baixa com la comunicació vertical amb l'altell i soterrani, on s'ubica el garatge i celler. Els volums principals, per imposició normativa, es resolen amb materials tradicionals (parets de pedra i cobertes inclinades de teula), mentre que el cos central es resol de forma més contemporània, cobertes planes de formigó i tancaments de vidre i fusta. El resultat és una reinterpretació de la masia tradicional, utilitzant els materials habituals d'aquestes construccions però disposats en noves volumetries i fent un especial èmfasi en els espais de transició interior-exterior, com són els diferents porxos que se situen al voltant de l'habitatge i l'espai central, pensat com hivernacle a l'hivern i com a porxo exterior a l'estiu. Superfície: 300 m2

arrow_back_ios anteriorcercapròxim arrow_forward_ios

© 2024 nyestudio

contacte

xarxes socials