Habitatge unifamiliar a Cunit

2022

Cunit, Catalunya

EN CONSTRUCCIÓ

Arquitecte

Tuomo Jauhiainen

Arquitecte tècnic

José Lluis de la Fuente Atance

Casa unifamiliar amb piscina al cim d'un turó, amb vistes al mar, per a un client que treballa principalment des de casa. < br>
Els espais es distribueixen en tres volums amb diferent orientació cada un, per adaptar-se millor a la geometria del terreny: el volum nord es desenvolupa en dues plantes i conté els dormitoris i l’estudi, peça de gran importància per al client, que manté una posició privilegiada amb vistes al mar. El volum sud, d’una sola planta, està orientat al jardí i la piscina i conté la zona de dia. El volum central és un doble espai, principalment de vidre, que articula la resta de volums i principals espais de la casa.

arrow_back_ios anteriorcercapròxim arrow_forward_ios

© 2024 nyestudio

contacte

xarxes socials